Nieuws

Minder hypotheken met NHG

Een huis kopen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is momenteel niet makkelijk. Het aanbod aan huizen is sowieso al erg krap, zo schreven we afgelopen keer, daarnaast stijgen de prijzen zo hard dat ze vaak boven de NHG-grens uitkomen.

Minder verkopen, hogere prijzen

In het laatste kwartaal van 2017 daalde het aantal woningverkopen met zes procent, de eerste daling sinds de crisis. Het aanbod lag in die periode liefst 36 procent lager ten opzichte van een jaar eerder. De prijzen stegen daarentegen weer flink.

Maak je energielabel definitief

Sinds twee jaar is het verplicht om bij verkoop van je huis een energielabel te overhandigen aan de nieuwe eigenaren. Wie dit niet doet, riskeert een boete van maximaal 405 euro. Een flink bedrag en daarom voldoende motivatie om snel het te regelen.

Verkoper van Westerstraat 69
10

Thijs heeft ons heel eerlijk en goed geholpen met het verkopen van ons appartement. We hadden al ervaring met het verkopen van ons huis en deze was erg negatief. Thijs heeft goed geluisterd en heeft gedaan wat hij moest doen! Ons huis was heel snel verkocht.

Verkoper van Atalanta 2
9

Prima begeleiding en adviezen. Thijs ontzorgt je en neemt zaken over. Dik tevreden. Ik raad Kee makelaars echt aan voor iedereen die zijn huis in Krommenie wilt verkopen of een wilt aankopen.

Lees meer
Terug