Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Mullenders
9

Makelaars zijn mensen, waar je niet zo heel vaak mee in aanraking komt, beroepsmatig althans. Een makelaar moet je vertrouwen geven en moet ook instaat zijn om jouw woonwensen en situatie om te zetten in een goed verkooptraject. Van de 4 makelaars die wij hebben laten komen, was Thijs Duin van Saen makelaars toch wel de persoon die deze kenmerken in zich had. Ook kende hij de woningen en kwam goed voorbereid op ons over. Natuurlijk heeft iedereen in zo'n traject leermomentjes en werd ook Thijs geconfronteerd met een nieuwe situatie, die hij goed oppakte en naar tevredenheid afhandelde.

Josien Vogelpoel
10

Zowel het persoonlijk contact, als de systemen waarin het proces wordt beschreven en bijgehouden zijn erg prettig. Presentatie was zeer professioneel, goed voorbereid en gaf ruimte voor zij-sprongen.

Deborah Renaud
10

Duidelijke afspraken

Krüse
9

Goed gevoel, prima begeleiding en erg hulpvaardig op het kantoor.

wim van der Molen
9

Professionele aanpak. Uitstekende foto's en pakkende tekst

Edwin Boerhout
10

Vertrouwen wekkend hoe de markt is bekeken. En dat tav het soort woning, bouwjaar, oppervlak etc

Marjon Saft
8

Dit kan ik beter na de verkoop invullen lijkt me, daarvoor is het nu nog iets te vroeg ;)

Suzanne Prins
10

Zie vorige vraag

Anoniem
9

Wij zijn via Saen Makelaar naar Kee Makelaars verwezen om een snelle bezichtiging te kunnen realiseren. Onze contactpersoon heeft vanaf het eerste moment transparant en snel gehandeld om het appartement voor een goede prijs te kunnen aankopen en het hele proces goed begeleid.

Anoniem
8

We zijn erg tevreden over de begeleiding van Kee Makelaars. Korte lijntjes wat betreft de communicatie wat heel fijn samenwerkt.

Anoniem
10

Thijs Duin is communicatief sterk, betrouwbaar en een vakbekwame zeer ervaren makelaar. Ik voelde me als klant gezien, gehoord en verstaan. Dat bleek tijdens onze kennismaking, de verkoopbegeleiding van mijn huis en bij de overdracht bij de notaris. Bovendien heeft Thijs Duin me uitstekend geadviseerd bij het zoeken, vinden en met name bij de aankoop en overdracht van mijn nieuwe appartement. Klasse van het team van Kee Makelaardij en Thijs Duin, dank!

erwin
9

Wij zijn erg tevreden over Thijs, hij komt zijn afspraken na, heeft veel kennis en weet ons goed te leiden in de chaos van de aan- en verkoop van ons huis.

Dhr. Vervaet
10

Super goed deskundig team bij Kee makelaars! Ik kan dus niet anders zeggen dat ik alleen maar positief ben over hoe het contact met de makelaar is verlopen.

Els Dijkstra- de Ruijter
9

Tot nu toe loopt alles voorbeeldig.

Anoniem
10

Met de hulp van o.a. Thijs en Marije is de verkoop van mijn woning geweldig en snel verlopen. Super blij met hun hulp min alles.

Anneke van der Toorn- Bos
10

vanaf de start enorm betrokken en ook het team thuis is op de hoogte van de gang van zaken. fijne mensen en behulpzaam op ieder gebied.

Anoniem
10

Open en eerlijk. Wordt goed naar je wensen geluisterd. Zal volgende keer weer voor deze makelaar kiezen!

Dhr. Raap
9

Goed contact, mooie begeleiding, leuke aanpak. Leuk team van professionele mensen, die je woning goed in de markt zetten.

Anoniem
10

We hadden een zeer prettig contact met Thijs. We zijn afgegaan op zijn deskundigheid en hij heeft ons goed geadviseerd over de verkoop van huis. Ons huis was binnen 2 weken verkocht en daar waren wij blij mee.

Anoniem
8

Het contact met Thijs van makelaar Kee was prima. Hij heeft ons prima met alles geholpen en stond steeds voor ons klaar. Ook het personeel bij makelaar Kee , met name Brenda heeft veel voor ons gedaan. Wij bevelen dan ook dit makelaars kantoor van harte aan.

Karin Bakker
9

Nette verzorging bij eerste presentatie.

J.M. van Immerseel
9

Het gevoel dat ik op een lijn zit met de makelaar

Mevr. de Graaf- van Gerven (gerichte aankoop)
10

Het zijn zeer professionele vakkundige mensen die het super doen voor de klanten en een geweldig resultaat behaald hebben voor ons in zowel de verkoop als de aankoop van onze woning. In ons geval niet gewoon een huis gekocht maar ons leven veranderd wij zullen Thijs en zijn team eeuwig dankbaar zijn!

Vervaet
8

Sympathieke makelaar fijn gesprek goede uitleg.

Anoniem
10

Goed advies gekregen waardoor ik mijn droom appartement heb kunnen kopen en mijn eigen woning goed en snel heb kunnen verkopen.

Anoniem
10

Goed advies gekregen waardoor ik mijn droom appartement heb kunnen kopen en mijn eigen woning goed en snel heb kunnen verkopen.

Simone Zoutman
10

Ik ben heel tevreden over de manier waarop het contact verloopt en de voortvarendheid waarmee zaken geregeld worden.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar was prima. Veel aan de makelaar gehad met bezichtigingen, zeer deskundig, is zeer scherp op het ontdekken van verborgen gebreken tijdens de bezichtiging van een woning. In juli eerste contact gehad en in Januari verhuisd naar onze nieuwe woning, dus in een half jaar tijd ons huis verkocht en een ander huis gekocht. Helemaal top.

Dhr. Kaagman
8

Het contact verliep soepel, ik kon makkelijk binnenlopen om dingen te vragen. En er was altijd wel iemand bereid om mij te helpen met deskundig advies.

Karin Nielen
10

Door het gesprek waren mijn ogen geopend dat ik moest gaan om het beste voor mijzelf eruit te halen. Daar had ik nogal wat moeite mee ;-)

Mevr. van Exter
9

Netjes, vriendelijk, appartement snel verkocht voor een top prijs. Ook goede service tijdens inspectie en vlak na de verkoop. Ze zijn echt betrokken.

Anoniem
9

Ge(woon)weg uitstekend111 Ik vindt wel dat in schrift iedereen door funda met jou en jij aangesproken wordt totaal niet netjes en overbodig ik ben niet Uw broer of zuster of schoolvriend het stoort mij. De makelaar heeft mij altijd netjes met Mijnheer van leeuwen aangesproken zo ook zijn personeel, Verder is alles door de makelaar prima geregeld zelfs kreeg ik nog een ander huis cadeau ( een vogelhuis ) voor mijn andere huis leuke geste. Gr P van Leeuwen.

Arthur Slewe
9

Prettige communicatie.

Yvonne Slewe- Kuijpers
10

Top

Kingma
8

Proffesioneel. Begeleidende text.

Mike Bosman
10

Goede voorbereiding door zeer ervaren en zelfverzekerde makelaar. Succes met de verkoop!

Dagmar Bos- Schappert
10

Beter kan het echt niet! Ik ben heel erg tevreden.

Arjen Kaagman
8

Vanaf het allereerste gesprek, had ik er een goed gevoel bij. Als ik dat niet heb dan gaat het niet werken.

Riens Kop
8

Eigenlijk vind ik dat dit onderzoekje te vroeg komt. Tot dusver verlopen de contacten en afspraken plezierig maar een eindoordeel kan pas aan het einde van het gehele verkooptraject worden gegeven.

Dhr. Baas
9

contact is prima verlopen zowel de contacten koper en ons als verkoper is prima verlopen prima makelaar

Jolanda van Noort
10

Fijn en persoonlijk contact

Anoniem
10

Kee garantiemakelaars heeft echt een Super team aan medewerkers! Ze zijn erg vriendelijk, je kunt ze elk moment van de dag bereiken en komen hun afspraken na! En het aller belangrijkste ze zijn eerlijk en oprecht.

Anoniem
8

Wij zijn in onze zoektocht naar een huis in Krommenie terecht gekomen bij Thijs Duyn van Kee makelaars. Thijs heeft zich volop ingezet als aankoopmakelaar en ons met raad een daad bijgestaan met als resultaat een woning naar onze wensen.

Anoniem
10

De makelaar en tevens goede kennis, Thijs Duin van Kee makelaars, heeft mij naar alle tevredenheid geholpen met de aankoop van mijn eerste huis 10 jaar geleden. Onze laatste aankoop werd gedreven doordat wij spontaan verliefd werden op een huis. De eerste prijsonderhandelingen heb ikzelf gedaan. Dit nam zoveel tijd en spanning met zich mee dat ik Thijs Duin van Kee makelaars heb gevraagd de onderhandelingen over te nemen. Dit heeft hij zonder enige moeite opgepakt en tevens in zeer goede banen geleid. Daarnaast moest tegelijkertijd ons huidige huis in de verkoop worden gezet. Hiervoor werd een, naar mijn mening, een tactisch plan opgezet. Dit heeft niet alleen geleid tot een snelle verkoop maar een goede prijs en voorwaarden. Ik type deze beoordeling dan ook met alle plezier: Thijs, Hartelijk bedankt voor alle inzet. Wederom!

Mevr. de Graaf
10

Super aardige en spontane mensen met verstand van zaken. Geen vraag is teveel. Een echte aanrader dus!

Dhr. Broek
10

Toen wij op het punt stonden onze woning te verkopen en wij in de buurt al heel veel woningen verkocht zagen worden namens Kee Garantiemakelaars was het voor ons duidelijk dat wij hun gingen benaderen, en daar hebben we ook geen seconde spijt van gehad! Hetgeen er moest gebeuren en wat ons te wachten stond werd duidelijk uitgelegd en ook bij vragen is het geen enkel probleem deze te stellen. De verkoop verliep soepel en snel en dat is zeker te danken aan Kee garantiemakelaars, die ons helder uitlegden wat er moest gebeuren om de woning aantrekkelijk aan te bieden. Ik kan iedereen Kee Garantiemakelaars van harte aanbevelen, gewoon top!

Anoniem
8

Kordate makelaar met korte lijntjes naar de markt. Het team begeleid het hele verkoopproces en als verkoper, die dit niet dagelijks aan de hand heeft, is dit erg prettig. Fijne en toegankelijke mensen. Basic. Documenten en voorbeelden zijn overzichtelijk. Je kunt als verkoper de hits volgen op de advertentie op internet en het aantal bezichtigingsafspraken die er gemaakt werden. In ons geval was het aantal bezichtigingsverzoeken niet meer bij te houden, zodat je als verkoper het overzicht verloor. Aan de achterkant, op kantoor van de makelaar, was dat overzicht er wel. Dan komt het vertrouwen om de hoek kijken. Kee doet aan verwachtingsmanagement en geeft duidelijk aan wat de volgende stap in het verkoopproces is. Ze volgen echt de wensen van de de verkoper en schromen niet om daar handelend in op te treden. Regels zijn regels, maar als de klant andere wensen heeft wordt er ook naar geacteerd. Een aanrader.

Anoniem
9

Een goede deskundige team heeft er voor gezorgd dat ons huis snel verkocht is en hebben ook nog goede adviezen (o.a. Finenzo) gekregen bij aankoop nieuwe woning.

Anoniem
9

Hele fijne en professionele makelaar met vriendelijke medewerkers en een deskundige aanpak. Na een prettig inventarisatiegesprek die door de makelaar goed was voorbereid heb ik besloten de opdracht tot verkoop te geven. Dit is zeer snel, enthousiast en kundig opgepakt en heeft geresulteerd in een snelle en succesvolle verkoop.

Vera Wayper
8

Zeer kundig en professioneel in de eerste kontakten. Wel wat kleine hyaten in de opvolging, zoals geen bord in de tuin geplaatst.

Terug
Recent bekeken