Dit hebben onze klanten ervaren...

Riens Kop
8

Eigenlijk vind ik dat dit onderzoekje te vroeg komt. Tot dusver verlopen de contacten en afspraken plezierig maar een eindoordeel kan pas aan het einde van het gehele verkooptraject worden gegeven.

Dhr. Baas
9

contact is prima verlopen zowel de contacten koper en ons als verkoper is prima verlopen prima makelaar

Jolanda van Noort
10

Fijn en persoonlijk contact

Anoniem
10

Kee garantiemakelaars heeft echt een Super team aan medewerkers! Ze zijn erg vriendelijk, je kunt ze elk moment van de dag bereiken en komen hun afspraken na! En het aller belangrijkste ze zijn eerlijk en oprecht.

Anoniem
8

Wij zijn in onze zoektocht naar een huis in Krommenie terecht gekomen bij Thijs Duyn van Kee makelaars. Thijs heeft zich volop ingezet als aankoopmakelaar en ons met raad een daad bijgestaan met als resultaat een woning naar onze wensen.

Anoniem
10

De makelaar en tevens goede kennis, Thijs Duin van Kee makelaars, heeft mij naar alle tevredenheid geholpen met de aankoop van mijn eerste huis 10 jaar geleden. Onze laatste aankoop werd gedreven doordat wij spontaan verliefd werden op een huis. De eerste prijsonderhandelingen heb ikzelf gedaan. Dit nam zoveel tijd en spanning met zich mee dat ik Thijs Duin van Kee makelaars heb gevraagd de onderhandelingen over te nemen. Dit heeft hij zonder enige moeite opgepakt en tevens in zeer goede banen geleid. Daarnaast moest tegelijkertijd ons huidige huis in de verkoop worden gezet. Hiervoor werd een, naar mijn mening, een tactisch plan opgezet. Dit heeft niet alleen geleid tot een snelle verkoop maar een goede prijs en voorwaarden. Ik type deze beoordeling dan ook met alle plezier: Thijs, Hartelijk bedankt voor alle inzet. Wederom!

Mevr. de Graaf
10

Super aardige en spontane mensen met verstand van zaken. Geen vraag is teveel. Een echte aanrader dus!

Dhr. Broek
10

Toen wij op het punt stonden onze woning te verkopen en wij in de buurt al heel veel woningen verkocht zagen worden namens Kee Garantiemakelaars was het voor ons duidelijk dat wij hun gingen benaderen, en daar hebben we ook geen seconde spijt van gehad! Hetgeen er moest gebeuren en wat ons te wachten stond werd duidelijk uitgelegd en ook bij vragen is het geen enkel probleem deze te stellen. De verkoop verliep soepel en snel en dat is zeker te danken aan Kee garantiemakelaars, die ons helder uitlegden wat er moest gebeuren om de woning aantrekkelijk aan te bieden. Ik kan iedereen Kee Garantiemakelaars van harte aanbevelen, gewoon top!

Anoniem
8

Kordate makelaar met korte lijntjes naar de markt. Het team begeleid het hele verkoopproces en als verkoper, die dit niet dagelijks aan de hand heeft, is dit erg prettig. Fijne en toegankelijke mensen. Basic. Documenten en voorbeelden zijn overzichtelijk. Je kunt als verkoper de hits volgen op de advertentie op internet en het aantal bezichtigingsafspraken die er gemaakt werden. In ons geval was het aantal bezichtigingsverzoeken niet meer bij te houden, zodat je als verkoper het overzicht verloor. Aan de achterkant, op kantoor van de makelaar, was dat overzicht er wel. Dan komt het vertrouwen om de hoek kijken. Kee doet aan verwachtingsmanagement en geeft duidelijk aan wat de volgende stap in het verkoopproces is. Ze volgen echt de wensen van de de verkoper en schromen niet om daar handelend in op te treden. Regels zijn regels, maar als de klant andere wensen heeft wordt er ook naar geacteerd. Een aanrader.

Anoniem
9

Een goede deskundige team heeft er voor gezorgd dat ons huis snel verkocht is en hebben ook nog goede adviezen (o.a. Finenzo) gekregen bij aankoop nieuwe woning.

Anoniem
9

Hele fijne en professionele makelaar met vriendelijke medewerkers en een deskundige aanpak. Na een prettig inventarisatiegesprek die door de makelaar goed was voorbereid heb ik besloten de opdracht tot verkoop te geven. Dit is zeer snel, enthousiast en kundig opgepakt en heeft geresulteerd in een snelle en succesvolle verkoop.

Vera Wayper
8

Zeer kundig en professioneel in de eerste kontakten. Wel wat kleine hyaten in de opvolging, zoals geen bord in de tuin geplaatst.

Dhr. Kramer
10

De begeleiding van Kee Garantiemakelaars bij de verkoop van mijn woning in Krommenie was zeer professioneel. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de sleuteloverdracht was de dienstverlening vriendelijk, accuraat en klantgericht. Afspraken zijn stuk voor stuk nagekomen. De benadering van de geïnteresseerden voor de verkochte woning werd altijd keurig afgestemd en wij zijn prima op de hoogte gehouden van alle vorderingen. Enige reden voor mij om niet op alle onderdelen een 10 te geven is dat absoluut perfectionisme volgens mij nooit bereikt is. Met de dienstverlenende kwaliteiten van de medewerkers van Kee Garantiemakelaars ga ik er echter van uit dat ook de komende jaren deze ambitie wel nagestreefd wordt. Het was zeer prettig zaken te doen met deze makelaar.

Dhr. Eijben
8

Ons huis verkocht met als makelaar Thijs, prettige ervaring, eerste vrijblijvende gesprek voelde prima aan, daarom voor Kee gekozen.

Anoniem
10

Ik ken mijn makelaar van de aankoop van mijn huidige huis ca. 10 jaar geleden. Dat was toen al een fijne begeleiding. Het was voor mij een makkelijke keuze. Wat voor mij opvalt en tegelijkertijd belangrijk is is dat er actief in het proces meegelopen wordt; actie ondernemen en aansturen om de verkoop/aankoop in goede banen te begeleiden voor de mij als verkoper/koper. Contact met het kantoor is ook fijn verlopen. Elke medewerker weet wie bent en in welke fase van het proces verkoop/koop je zit. Klant is koning..!

Timmer
10

Wij hebben prettige contact en bereikbaarheid ervaren. Er werd ons veel uit handen genomen. Het is fijn een professioneel team ter beschikking te hebben.

Marieke Niesten
9

Super team hebben ze bij Kee garantiemakelaars krommenie

Wolkorte
10

We zijn goed en professioneel geholpen.

Shari Smit
10

Voor vragen kun je altijd terecht. Er wordt tijd voor je genomen en alles gaat in overleg.

Anoniem
9

Goede ervaring met Kee vanaf het eerste moment. Professionele maar persoonlijke aanpak. Snelle maar vooral ook gedegen opvolging en goede begeleiding gedurende het gehele verkoopproces. Zowel binnendienstmedewerkers als de makelaars zijn kundig, betrokken en enthousiast.

Mevr. Marion Kooij (zoeken en aankoop)
10

Thijs is een zeer deskundige makelaar waar ik tijdens het gehele proces van de aankoop van mijn woning en de eerder bezichtigde woningen heel veel aan gehad heb. Er was een heel fijn contact, Ik heb goed kunnen sparren en er werd actief meegedacht. De bereikbaarheid was heel erg goed en ik kreeg altijd van Thijs zelf een reactie. Ik beveel Thijs en Kee makelaars van harte aan.

Anoniem
9

Enthousiast team zowel makelaar als binnendienst. Snelle opvolging en professionele aanpak maar duidelijk met wensen klant voor ogen. Open en directe communicatie. Erg tevreden en zou Kee zeker aanbevelen!

Anoniem
10

Thijs heeft ons heel eerlijk en goed geholpen met het verkopen van ons appartement. We hadden al ervaring met het verkopen van ons huis en deze was erg negatief. Thijs heeft goed geluisterd en heeft gedaan wat hij moest doen! Ons huis was heel snel verkocht.

Anoniem
9

Klantvriendelijk en goede begeleiding bij het hele traject. Met buidelijke uitleg bij idere stap die werd genomen.

Anoniem
9

Goede bereikbaarheid, veel kennis en prettig contact Eerlijk geeft goed advies begeleid je bij alle stappen

Robert Dekker
9

Alles goed geregeld

Annemieke Migchelsen- de Jong
8

De steun die we ervaren in de loop van het proces, met name het feit dat Kee makelaars toegankelijk blijkt.

Anoniem
9

Deze makelaar kent de markt/regio goed en geeft goede adviezen en begeleiding bij de verkoop van uw huis. Er is ruimte voor inspraak over hetgeen dat op Funda komt te staan ten aanzien van de pré 's van uw huis en omgeving. Alles is bespreekbaar. Prettig te team dat zich goed inzet voor de snelle verkoop van de woning.

Anne Boon
8

Het contact met Thijs Duin is/was zeer prettig. De presentatie (foto's en tekst) van de woning vind ik zeer geslaagd. Het huis staat nog maar 1 dag te koop dus over het verloop van het vervolgtraject kan ik nu nog niets zeggen.

Anoniem
8

Prima begeleiding tijdens de verkoop van ons huis. Goede informatie verkregen. Duidelijke afspraken.

Anoniem
10

Ik heb speciaal voor Kee Garantiemakelaars gekozen omdat hij bekend stond om de lokale kennis. Het contact was heel prettig, snelle reactie bij vragen. Makkelijk bereikbaar. De begeleiding van de verkoop was top. Zeker een aanrader voor de verkoop van een huis.

Anoniem
9

De eerste kennis maaking was heel vrij en kwam gemoedelijk over. Vervolgens had ik zelf ook nog inspraak op div dingen die door de makelaar zijn aan genomen. Ik heb van het begin tot het einde een super goed gevoel gehad over hun werkzaamheden en wat zij gedaan hebben voor mij. Ze hebben gedaan wat ze belooft hadden.

Anoniem
10

Ik ben heel tevreden ben over de dienstverlening. Er was duidelijkheid over wat de makelaar ging doen, wat de kosten waren, en ze hebben mij goed geinformeerd. In het begin gaf Thijs goed aan wat hij vond dat verbeterpunten waren, en waarom. Ik heb deze tips opgevolgd, en kreeg gaandeweg de smaak te pakken. Thijs was er steeds als ik hem nodig had, en belde meestal snel terug als ik hem niet kon bereiken. Wat ik aan de andere medewerkers doorgaf bereikte hem ook. Zij hielden zich aan de afspraken, dat vond ik heel belangrijk, want dat geeft vertrouwen.

Anoniem
8

Wij vonden de makelaar erg vriendelijk en behulpzaam. Tevens nam hij de zorg van onze huisdieren tijdens het open huis goed op. Goede persoonlijke begeleiding. Erg handig en makkelijk dat het kantoor in het dorp zit. We werden er altijd goed geholpen als we met een vraag even binnen liepen.

Jan Lust
7

Neem aan dat het door feestdagen is gekomen dat er verder geen contact meer is geweest !

Anoniem
9

Bij verkoop van je woning, waar je jaren heel fijn gewoond hebt, is het naast een kritische blik van je verkopende makelaar ook fijn als deze enthousiasme toont over het te verkopen object. Je hiermee het vertrouwen geeft dat hij jouw fijne plekje op de juiste wijze in de markt zet. Daarnaast dan ook nog de korte lijnen, het je direct op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen en de kundige begeleiding in het verkooptraject maakt het hele plaatje compleet! Ik kan iedereen Kee Garantiemakelaars, en dan specifiek Thijs Duin, aanraden als verkopende makelaar.

Uljee
10

Na het 1e contact en onze beslissing om met Kee door te gaan zijn alle contacten over en weer zeer goed en plezierig verlopen tot op vandaag.

Anoniem
9

zeer goede en persoonlijke begeleiding van Thijs Duin. Je merkt dat hij het leuk vond belangstellenden het huis te laten zien. Steeds directe terugkoppeling na een bezichtiging. Prettig mens, hij wekt vertrouwen.

Anoniem
8

Een makelaar die openstaat voor ideeen, een makelaar die kijkt naar oplossingen. Een makelaar die er voor je is.

Anoniem
9

Thijs Duin van Kee Makelaars was zowel mijn verkopend als mijn aankoopmakelaar. Zeer deskundig met goede kennis van omgeving Zaanstreek. Heel blij dat hij mij bijstond ten tijde van de verkoop van mijn vorige huis en aankoop van mijn nieuwe huis.

Niels Wilcke
7

Geen feedback, onderzoek is m.i. wat vroeg verstuurd. M.i. krijg je een realistischer beeld als je wat verder in het verkooptraject zit.

Piet van Leeuwen
7

Ik kan nog geen oordeel geven daar is de tijd te kort voor

Piet van Leeuwen
8

Het is niet zo makkelijk om te oordelen, ik ga nog maar kort met jullie in zee (kee) maar ik vind het tot nu toe prima gaan.

Anoniem
9

Goed contact, meedenkend, goede communicatie, deskundig, actieve rol, etc. Deze makelaar zou ik zeker aanraden aan vrienden, familie en kennissen.

Anoniem
9

Voordat ik met Kee contact legde, overwoog ik even met een online makelaar in zee te gaan. Ik ben blijk dat ik dat niet heb gedaan, want ik ben prima geholpen! Ik vind het vooral heel prettig dat deze makelaar zo goed op de hoogte is van de specifieke situatie in mijn woonplaats en wijk.

Marjolein Benne
7

Alles is bespreekbaar.

Anoniem
10

Thijs heeft ons erg goed geholpen ons huis snel te verkopen!! We zouden hem zeker aanraden bij anderen!

Anoniem
9

Prima begeleiding en adviezen. Thijs ontzorgt je en neemt zaken over. Dik tevreden. Ik raad Kee makelaars echt aan voor iedereen die zijn huis in Krommenie wilt verkopen of een wilt aankopen.

Caroline Birkhoff
8

Het gevoel te hebben geen nummer te zijn. Alle aandacht die nodig is te krijgen.

Anoniem
10

Na wisseling van het makelaarskantoor kwam de heer Duin in beeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat de heer Duin de verkoop van de woning uitstekend begeleid heeft. Mede zijn deskundigheid en betrokkenheid hebben er toe geleid dat ik hem heb aanbevolen bij mij vrienden (met positief resultaat).

Terug
Recent bekeken